Nieuws

Op 25 en 26 februari hebben Orisha en Harvey een succesvolle dekking gehad dit is inmiddels bevestigd door de echo.

Eind april/begin mei worden de puppies verwacht.
Voor meer informatie, zie de website van Orisha

20 september 2019

In de nacht van 17 op 18 september is Charlie bevallen van 9 prachtige gezonde puppies. Drie reutjes en zes teefjes. Voor meer informatie en een wekelijkse update bekijk de website: hier

19 augustus 2019

Hoera! Charlie is drachtig. Dit is op 16 augustus bevestigd met een echo. De puppies worden midden september verwacht. Meer informatie kan je vinden onder het kopje ‘dekkingen’ op Harvey zijn pagina.


21 juli 2019

Afgelopen weekend heeft er een dekking plaats gevonden tussen onze Nyangoma African ‘Harvey’ en Akanda of the Lion Teasers ‘Charlie’, spannende tijden breken nu aan, over vier weken weten we of Charlie drachtig is d.m.v. een echo. Voor meer informatie, zie de website van Charlie klik hier

Charlie

20 februari 2019

Afgelopen weekend hebben de onze eerste hondenshow met Mae gehad, puur voor de fun en de ervaring voor haar hoe het is om in de showring te staan. Ze was als enige in de jeugdklasse teven en we hadden een prettige en geduldige keurmeester. We zijn weer een ervaring rijker!


23 januari 2019

Op vrijdag 18 januari is Floyd geopereerd aan een snelgroeiende tumor aan zijn poot. Inmiddels is de uitslag van het weefsel binnen en blijkt het om een Soft Tissue Carbon tumor Graad 2 te gaan. De tumor is in zijn geheel verwijderd en is dus niet kwaadaardig. We moeten Floyd wel goed in de gaten houden of het niet weer terug komt, want die kans is wel aanwezig. Voor nu moeten we de wond nog dagelijks verzorgen, over twee weken de hechtingen verwijderen en dan hopelijk op naar volledig herstel! 🙂


20 januari 2019

Onze Harvey is vandaag alweer vier jaar oud geworden!


28 augustus 2018

Op 4 juli j.l. heeft kleine Mae door een stom ongelukje haar achterpootje gebroken. Je hoeft geen dokter te zijn om te zien dat het pootje goed gebroken was. Ze is de volgende dag geopereerd in kliniek ‘De Tweede Lijn’ te Wilheminaoord. Waar ze enorm goed geholpen is. Ze zijn twee pinnetjes van 1 mm dik in haar pootje geplaatst. Niets anders dan lof voor deze kliniek! Inmiddels herstelt ze heel goed, is het pootje zo goed als geheeld, maar moet ze nog wel rustig aan doen. Pootje moet belast worden, maar ze moet nog wel voldoende rust nemen om optimaal te herstellen.  Het ziet er naar uit dat Mae er geen trauma van heeft over gehouden en dat het pootje weer volledig hersteld, gelukkig maar!


28 mei 2018

Zojuist zijn wij terug gekomen van een heerlijke vakantie, twee weken naar de Franse kust! Voor het derde jaar op rij Camping Le Brasilia in Canet en Roussillon. Een camping waar honden meer dan welkom zijn, dus Mae mocht dit jaar ook voor het eerst op vakantie! En wat deed ze het keurig.


21 januari 2018

Vanaf vandaag is Mae bij ons komen wonen.
Gelijk al dikke vriendjes met Harvey. Floyd vindt het allemaal wel best zolang ze niet te druk doet 😉

Mae is een chinese naakthond powderpuff en komt uit België, van kennel Traumtanz. Ze is geboren op 07-10-2017 en heeft nog 1 broertje en een 1 zusje.

Van links naar rechts: Gizmo, Kyona en Mae.
Photo made by: hondermooi.be


20 januari 2018

Happy birthday to Harvey!
Onze kleine draak is vandaag 3 jaar oud geworden.

Nog vele jaren erbij, kleine dondersteen!


1 januari 2018

Wij wensen jullie een gelukkig en gezond 2018!
Wish you all a happy and healthy 2018!


1 juli 2017

Geslaagd voor mijn diploma Kynologische Kennis 1! 🙂  Erg blij mee.


23 juni 2017
Inmiddels zijn wij verhuisd naar onze nieuwe woning en hebben we gelijk mooie foto’s van onze mannen gemaakt!


10 mei 2017
Helaas heeft Eshe alle puppies verloren op dag 43…dit was te vroeg voor de kleine puppies, helaas heeft geen één pup het overleefd. Alle pups zijn gezond bevonden bij autopsie en er zijn geen verdere afwijkingen gevonden.
Gelukkig gaat alles goed met mama Eshe.


27 april 2017
Eshe is zwanger! De zwangerschap is positief d.m.v. een echo. We verwachten de puppies eind mei.

 


Op 28 en 30 maart is er een dekking geweest tussen Nyangoma African Harvey x Sadikifu Eshe Shakari.
Kennel: Farahani. Voor meer informatie, klik hier. 

Nu duimen voor een positieve echo uitslag!